Свински пържоли с гъби и лук
Пържолите са любимо ястие на всички, а приготвянето им не изисква много усилия. Тук ви представяме една лесна рецепта за свински пържоли с гъби и лук. Ще са ви необходими само около 40 минути за направата им. Да се заемаме!
Необходими продукти
- 4 обезкостени свински пържоли.
- 300 грама свежи гъби по избор.
- 300 грама гъбена крем супа.
- 1 средно голяма глава лук.
- 1 щипка чесън на прах.
- 1 щипка сол.
- 1 щипка черен пипер.
Начин на приготвяне
Поръсете добре пържолите с чесъна на прах, черния пипер и солта. Загрейте тиган с олио на средно висока температура. Запържете в него пържолите - по 3-4 минути от всяка страна, докато придобият златисто-кафяв цвят. Нарежете главата лук и гъбите на дребно и ги добавете в тигана. Изсипете вътре и крем супата от гъби. Намалете температурата, покрийте тигана и оставете да къкри около 25 минути, докато омекнат пържолите. Поднесете, докато са топли. Декорирайте с резенче лимон и стрък магданоз. Да ви е сладко!
Източник: allrecipes.com